نور حکمت

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم ***** اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

نور حکمت

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم ***** اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

شب عرفه

پنجشنبه, ۹ شهریور ۱۳۹۶، ۰۲:۱۶ ق.ظ

**************


حقیقتاً محور و مبنای تصمیمات مردم، دنیا و منافع مادّی است و البتّه توجیهاتی هم برای آن دارند. دلیل اقبال و یا رویگردانی اکثر مردم نسبت به افراد تأثیرگذار را در قالب تحلیل وقایع مربوط به امام حسین(ع) بیان نموده‌اند. ذکر قضیّۀ منحصرْ به فرد و عجیبِ مسلم بن عقیل به عنوان یکی از شاخصترین مصادیق تاریخی این مدّعاست:

مردم، استقبالى چشمگیر از جناب مسلم نمودند؛ امّا وقتى عبید الله بن زیاد، مکر نمود و ارعاب و ارهاب و اخافه و تخویف ایجاد کرد، از میانِ آن سیلِ جمعیّت و از میانِ آن همه نمازگزار و مقتدیٖ به فرزندِ عقیل، حتّى یک نفر هم باقى نمانْد!
حتّى یک نفر هم باقى نمانْد؟! آرى، حتّى یک نفر هم باقى نمانْد.
ارادتِ بى‌محتواى اوّلى، از حُبِّ جان و ثروت و مظاهرِدنیوى بود و ادبارِ نامردمانۀ ثانوى، از ترسِ از دست دادنِ جان و مظاهرِ دنیا. مردم، نه به خودِ حسین(ع) احترام مى‌گذاشتند و نه براى خودِ یزید بن معاویه حرمتى قائل بودند. آنان در پىِ دنیاى خویش بودند و مى‌خواستند زندگى کنند!
تنها 72 نفر بودند که از میانِ خیلِ عظیمِ شیعیان و مسلمین و صحابه و تابعین و اصحاب، حسین(ع) را به خاطرِ خودش احترام مى‌نمودند و ارادت و عشق مى‌ورزیدند.

*****



**************


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">